Снимка pixabayАко Олимпийските игри не могат да се проведат това лято

...
Снимка pixabayАко Олимпийските игри не могат да се проведат това лято
Коментари Харесай

Олимпийските игри в Токио може да бъдат отложени с 1 или 2 години

Снимка pixabay

Ако Олимпийските игри не могат да се проведат това лято в Токио поради епидемията от ковид, най-реалистичният вид би бил те да бъдат отсрочени с една или две години. Това споделя един от членовете на изпълнителния съвет на японския учредителен комитет, представен от „ Уолстрийт джърнъл “ и offnews.bg .

Съветът не се е събирал от месец декември насам, т.е. от преди експлоадирането на епидемията от ковид и не е обсъждал въздействието на вируса върху Игрите, споделя Харуюки Такахаши в изявление за изданието.
Той твърди, че други други възможности, като олимпиада без фенове или цялостната ѝ анулация, ще доведат до обилни финансови загуби, което прави отлагането им най-подходящият вид.

" Не мисля, че Игрите могат да бъдат анулирани. По-скоро да се отсрочат ", съобщи Такахаши.

По-рано Ройтерс, базирайки се на Националния олимпийски комитет на Гърция, заяви, че церемонията за запалването на олимпийския огън ще се организира без публицисти и фенове. Проявата е планувана за 12 март.

Евентуално пренасяне на олимпиадата може да докара до нови квалификационни шампионати. Има вид Игрите да бъдат преместени няколко месеца след провеждането на Зимните игри през 2022 в Пекин.

Олимпиадата в Токио би трябвало да се проведе между 24 юли и 9 август тази година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР